Medlemsbeställning biodlarmatrial

Till alla medlemmar i Ölands biodlarförening

Vår förening tar hem och säljer glasburkar, lock, kartonger och syror från vårt förråd i
Himmelsberga. Titta på hemsidan under Medlemsinformation så ser du vad som finns.

Varje vår gör vi också en gemensam beställning där du som är medlem kan beställa vad du behöver
från Biredskapsfabriken i Töreboda. På det viset får du hjälp med fraktkostnaden från föreningen.

Beställ direkt från www.biredskapsfabriken.se. Du måste uppge "Samfrakt Ölands biodlarförening vecka 18"
på din beställning med dina kontaktuppgifter.

Biredskapsfabriken skickar faktura direkt till dig men drar ingen fraktkostnad, den betalar föreningen
Du måste göra din beställning senast 23 april 2019. Efter det datumet går det inte att göra någon beställning.
Är du nybörjare kan du köpa startpaket med 20% rabatt.

Du kommer kunna hämta din beställning i förrådet Himmelsberga, Himmelsberga bygata 6, söndag den 5 maj kl 14.

PS. Vi har också föreningsmedlemmar som säljer avläggare och utrustning, tex lådor, bottnar mm.
Se hemsidan under Föreningsinformation, Köp och sälj.

Med bästa hälsningar
Göran Borgö