BIGÅRDSTRÄFFAR 2018 I samverkan med ...alltid kl.14.00
Inte bara medlemmar utan även alla andra som är intresserade av bin och biodling är hjärtligt välkomna! Ta med fikakorg!

20/5 Himmelsberga föreningens förråd: "köp och sälj" bakom Stacketorpshuset. Muséets kafé är öppet!

Välkommen att ta med material du vill sälja. Men tänk på att du måste få biredskap godkänt av en besiktningsman! Se här vad som finns i ÖBFs förråd!

Ölands biodlarförening beställer glasburkar från Töreboda Biredskapsfabriken.

Föreningen säljer sedan glasburkar från förrådet i Himmelsberga.

Du har möjlighet att också beställa varor från dem och få hjälp med fraktkostnaden av vår förening genom att vi samfraktar allt på en gång vecka 20.

www.biredskapsfabriken.se

Du måste be om "samfrakt med Ölands Biodlarförening vecka 20".
Leveransadress: Ölands Biodlarförening, Himmelsberga Bygata 10, 387 93 Borgholm
Är du nybörjare kan du köpa startpaketet med 20% rabatt. Se vilka villkor som gäller på deras hemsida.
Ni kommer att kunna hämta era varor på vår bigårdsträff den 20 maj i Himmelsberga.

17/6 Bigårdsträff hos Joel Jönsson, Stora Frö. August Jansgata 2, 386 60 Mörbylånga

5/8 Himmelsberga föreningens bigård. Muséets kafé är öppet

2/9 Bigårdsträff hos Rickard Green  Östra Södvik 49
7/10 Honungshanteringsträff - sista inlämning till honungsbedömning i Vuxenskolans lokaler, Borgholm