HONUNGSDEPÅ

Medlemmar i Ölands Biodlarförening  kan nu leverera honung till Svensk honungsförädling i Mantorp via vår depå i Alby 126, 38062 Mörbylånga
Ett leveransavtal ska skrivas och skickas in till HSF, Trumpetarevägen 5, 590 19 Mantorp, var vid man får ettiketter med sitt namn, kundnummer och streckkord hemskickade till sin adress. Dessa ska användas på locket av de kärl som ska levereras till depån.
Avtalet hittar man under blanketter på Svensk honungsförädlings hemsida eller klicka här
Kärl för leverans finns att låna vid depån och kvitteras ut av depåföreståndare
En inleverans sedel skrivs vid inlämning av honung på depån i 3 exemplar. Ett För producenten ett till depåföreståndaren och ett som sänds med till Svensk honungsförädling.

Förbered gärna denna blankett.

Mer information om leveransvilkor, priser och blanketter hittar ni på Svensk honungsförädlings hemsida.

Honung kan levereras till depån under hela sommaren fram till mitten av oktober. Skicka in leveransavtalet i god tid till Svensk Honungsförädling för att kunna hämta ut kärl och för att kunna  genomföra leverans till depån.

Eller kontakta depåföreståndaren vid frågor

Depåföreståndare,
Oskar Werninge, Alby 126, 386 62 Mörbylånga